Facebook lanserar appstore

För några veckor sedan lanserade Facebook (FB) en egen appstore där appar som är ihopkopplade med Facebook. FB tar en avgift på 30%. Det handlar givetvis om appar som fungerar i världens största sociala community med 900 miljoner användare. Många skribenter tror att detta är ett av stegen för att FB ska få en bra infrastruktur och sedan släppa sin egen telefon framöver. Efter börsnoteringen har FB en mycket stabil kassa så why not? IKEA gör ju numera TV och media stationer så varför skulle inte Facebook kunna göra en telefon?

Lanseringsdatum för Facebooks telefon är inte satt ännu, men det kommer var så säkra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s