Smygpremiär för IKEA TV

Under juni har IKEA smygpremiär för deras nya mediasystem Uppleva på Kungens kurva i Stockholm . Det är inte en TV utan ett komplett mediasystem med allt man kan önska sig. IKEA tänker givetvis helheten och detta kommer att vara integrerat med övriga produkter, möbler, på ett smart sätt. Trodde att Apple skulle hinna före IKEA som har haft detta i planeringsstadiet rätt länge. Hade jag arbetat på Apple, Samsung, Sony, Nokia, Google eller Microsoft så skulle detta göra mig något nervös. Nästa produkt? IKEA telefon kanske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s