Jag blir tvärtokig på Computer Sweden

Vad är det för tomtenissar som gjort Computer Swedens hemsida?

Jag är en vanlig svenne som betalar skatt. Betalar TV-avgiften. Har bredbandsfiber från Bahnhof. Windows 7. Men jag kan fan inte klicka på någon länk på CS hemsida! T.ex. http://www.idg.se/2.1085/1.50095 tvärfunkar inte. Nä. Tänk om. Ni ska ju ändå vara något rättsnöre för alla IT-bolag men detta är riktigt botten. Ilsk.

En reaktion till “Jag blir tvärtokig på Computer Sweden

  1. Pratade med en fd. säljare på CS och det visade sig vara ett känt fel från Polopoly. Jaha, och det ska jag finna mig i då, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s